20 Aralık 2013 Cuma

Essence Beauty Beats Işıltılı Pudra 01 Swaaaag!





Essence'in yeni koleksiyonu olan Beauty Beats koleksiyonundaki ışıltılı pudradan bahsedeceğim sizlere . Bu koleksiyon Justin Bieber ile ilgili bir koleksiyon bildiğimiz üzere . Ben böyle koleksiyon ürünlerine bayılıyorum ara ara çıkıyor ve birbirinden farklı ürünler oluyor .Kalıcılık konusuna gelirsek emin olun ki baya kalıcı evde denedim  bendeniz tarafından onaylandı .




Ben günlük hayatımda veya gece bir yere giderken ışıltılı pudra kullanan birisi değilim genel olarak mat şeyleri seviyorum desek daha doğru olur bu nedenle aydınlatıcı ürünler de kullanmıyorum .
Ama normal hayatımda ışıltılı pudra kullanan biri olsam bu ürünü kesinlikle kullanırdım . Pigmentasyonu çok güzel ürünün evet tozutma yapıyor ama ben çok sorun etmedim açıkçası . 
Üstünde 'swag ' kelimesinin yazdığı baskılar var bence bu ürünü daha hoş hale getirmiş . Bu arada swag ne derseniz tam karşılığı yok aslında ama şöyle çevirebiliriz karizma , cool . 9GaG de bunun geyikleri dönmektedir . 




Bu ışıltılı pudranın sadece tek bir çeşiti var o da 01 numaralı ışıltılı pudramız . Pudra 9 gr açıldıktan sonra 24 ay içinde kullanmanız gerek . 
İçeriğinde Talc gibi zararlı maddeler var umurumda değil diyorsanız uygun fiyatıyla bence alınmayı hak eden bir ürün .


Görüldüğü gibi sağlıklı bir ışıltılı görünüş sağlıyor .


Beauty Beats Shimmer Powder : 12 tl


çok çok öptüm 



4 yorum:

  1. Hafif aydınlatıcı özelliği olan bir pudra istiyorum ne zamandır. Anladığım kadarıyla çok yoğun ışıl ışıl bir ürün değil... .Fiyatı da gayet uygunmuş:) Gratis'e bir bakayım yakın zamanda:)
    Blogunu yeni keşfettim bu arada canım, izleyicin oldum:) Ben de bloguma beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence şans verilebilinecek bir ürün simleri büyük değil aşırı bir görüntü oluşturmaz doğru uygularsan :) heme bakıyorum bloguna :)

      Sil
  2. merhablar bu ürünlerden istiyorum haftalardır arıyorum bulamadım bana yardımcı olabilecek biri var mı, bana alıp göndermesine bile razıyım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba canım bu ürünler koleksiyon ürünü olduğu için çoktan bitmiştir ayrıca Essence ürünlerini Rossmann ve Gratis'ten bulabilirsin .

      Sil