1 Ocak 2014 Çarşamba

Yılbaşı Gratis ve Rossmann Alışverişi Part 2 





Herkese merhaba arkadaşlar :) Dün dayanamadım aklımda kalan bir iki şey vardı gidip son bir alışveriş yapayım dedim .
Gratis'den sadece Loreal'in toniğini aldım . Bu toniği baya araştırdım sonra almaya karar verdim fakat bu karma ciltler için olanı olduğu için birçok yerde bitmişti sonunda buldum .

Loreal Üç Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik : 10.25 tl

Rossmann'dan da almak istediğim birkaç şey vardı  . Çift fazlı temizleyiciden önce ki alışverişimde aldığımı belirtmiştim aldıktan sonra 2 kez kullandım ve bayıldım hemen bir adet daha aldım . Maske almak aklımda yoktu ama bende bir maske olayı başladı hayırlısı . Rival de Loop Young serisinde ki bu kalem farların renkleri ilk gittiğimde yoktu şimdi bulunca kaçırmadım renkleri çok güzel . Kalem tıraşı da bu far kalemleri açmada kullanmak için aldım .

Rival de Loop Maske : 1,48 tl
Rival de Loop Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi Seyahat Boy : 1,25 tl
Rival de Loop Young Far Kalemi (her biri) : 1,75 tl
Kalemtıraş : 2,5 tl



Part 1 'e bakmak için tık tık .


çok çok öptüm

8 yorum:

  1. güle güle kullan :)
    göz makyaj temizleyicisini çok övdünüz, ben de alacağım :)
    iyi yıllar dilerim..

    http://gizemin-saksisi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yves Rocher'ın ki de var bende ondan daha çok seviyorum öyle söyleyeyim o yağlı bırakıyor bunda öyle bir sorun yaşamadım :)
      sana da iyi yıllar :)
      teşekkür ederim :)

      Sil
    2. ben de nivea'nın çift etkilisini kullanıyorum, o da dediğin gibi yağlı bırakıyor, denemekte fayda var.. peki hiç göz yakması falan yaptı mı??

      Sil
    3. yok bende hiç yanma falan olmadı . Denemekte fayda var dediğin gibi seyahat boyunu al memnun kalmazsan kullanmazsın çok uygun zaten :)

      Sil
  2. Güle güle kullan su seyahat boyu ürünler çok iyi oluyor, deneyip beğenirsen devamı geliyor. Rosmanı o nedenle seviyorum. bu indidimde gidemedim ama açıkcası Gratis ve Watsons indirimi rezillikti =) Şişiirp şişirip indirdik diye reklam yapıyorlar!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok sagol canım :) Bende pek beğenmedim zaten watsonsdan bir şey almadım gratisin de kendı markalı ürünlerinden aldım :) rossmann hıc reklam yapmadan gayet ıyı bır ındırım yaptı ve aynen rossmannın su seyahat boyu olayı cok cok iyi :)

      Sil
  3. Merhaba, ben de göz makyaj temizleyicisini severek kullanıyorum. Toniği de bitirdim :) yazısı mevcut blogumda, beklerim :)
    kedininkaleminden.blogspot.com

    YanıtlaSil