2 Şubat 2014 Pazar

Blogger Buluşması Mimi ^.^

Gizem'in Saksısı beni mimlemiş ilk kez mimleniyorum o yüzden ona çok teşekkür ediyorum . Postunu okuyordum aa bir baktım beni mimlemiş tatilde olduğum için eve geldiğim gibi yazımı yazmak istedim .

Blogunuzun Adı : Pollyanna's Make Up World

Hangi ilde yaşıyorsunuz ve semtinizi söyler misiniz ? : Istanbulda Kadıköy (Erenköy) de yaşıyorum .

Blogger buluşmasına katıldınız mı ? : Hayır , katılmadım .

Bulunduğunuz ilde bir blogger buluşması olsa katılmak ister misiniz ? : Tabi ki de isterim yeni insanlar tanımak ortak bir ilgi alanı olduğu için sohbet etmek zevkli olacaktır . Özellikle Blogger Buluşması ile ilgili yazı yazmakta çok heyecanlı oluyordur eminim ki çünkü ben okumasını  gerçekten seviyorum .

Sizce bir blogger buluşması nasıl olmalı ? : Bence en fazla 15-20  blogger çağrılmalı açıkçası ben yeni bloggerların da bu tip buluşmalara çağrılması gerektiğini düşünüyorum anladığım kadarıyla genelde herkes tanıdığı bloggerları çağırıyor ki aslında bu mantıklı ama en azından hiç tanışmadığın birkaç blogger çağrılırsa yeni arkadaşlıklar kurulabilir . Ayrıca sponsorlar gönderdikleri ürünleri anlatması için bir sorumlu kişi gönderir ürün hakkında bilgi verilirse daha yararlı olur . Ayrıca çok kısa olmamalı çünkü Istanbul adına konuşursak bloggerlar ayrı ayrı yerlerde oturuyorlar bu da buluşmak için bahane oluyor .

Umarım yakın zamanda ben de blogger bulumaşması başlıklı bir yazı yazarım . Gizem'in Saksısı'na beni mimlediği için teşekkür ediyorum .

Benim mimlemek istediğim kişiler :
Alice Makyaj Diyarında
Bir Dilim Limon
Makeup By Jade



çok çok öptüm

2 yorum:

  1. Canım benim teşekkür ederim :) Zamanında yaptım ben bu mimi: http://alicemakyajdiyarinda.blogspot.com.tr/2013/10/mim-13-bulusmalar-mimi.html O yüzden tekrar yapmıyorum ^_^

    YanıtlaSil