3 Mayıs 2014 Cumartesi

Rossmann Alışverişim


Rossmann sosyal medya hesaplarından Forum Istanbulda bir Rossmann açılacağını ve güzel indirimler yapacağını duyurdu bende görünce Gizem'in Saksısı blogunun sahibesi olan Gizem'e hadi bizde gidelim dedim o da hemen kabul etti . Açılış günü olan Cuma günü saat 2 de buluştuk gittik . 
Öncelikle gitmek isteyenler için belirteyim -1. katta Rossmann mağazası her Rossmann mağazasında olduğu gibi oldukça geniş ferah .
Açılışa özel 2-4 Mayıs arası kasada tüm indirimlere ek  %10 indirim yapılıyor .
Rival de Loop , Rival de Loop Young , Rival de Loop'un Bakım Ürünlerinde  %50 indirim ; Pastel de  %40 ; Maybelline de  %30 indirim ; Diadermine  %50 indirim var  11 Mayıs ' a kadar .
Ayrıca mevcut katalog da bulunan indirimler de geçerli .


Ben özellikle mağazada NYX ürünlerinin satılmasına sevindim . Görünce de şaşırdım zaten .
Gizem bildiğin zamanının çoğunu Rival de Loop standının önünde geçirip sırasıyla her şeye baktı tabi ben o sırada mağazayı 40 kere döndüm . Ben düzenli düzenli bakıp alışveriş yapamıyorum da :) 
Açılış günü olmasına rağmen standlar oldukça düzenli ve ürünlerin de hepsi vardı ancak biz birazcık geç gittiğimiz için bazı ürünler bitmişti ama olsun .
Çalışanlar da oldukça ilgiliydi herkese bilgi verdiler , ürünleri hiç bilmeyenler sorular sorduğunda gayet iyi bir şekilde cevapladılar ben çok sevdim çalışanlarını da . 


Bu ürünler de benimle birlikte eve dönenler açılış günü olduğu için bol bol sample verdiler bu da hoşuma gitti . Oldukça karlı bir alışveriş oldu sanırım 11 Mayıs'a kadar tekrar uğrarım Rossmann 'a .

Fotoğraf makinamın şarjı olmadığı için sağolsun Gizem'in çektiği fotoğrafları kullandım . Fotoğraf çekip çekemeyeceğimizi sorduğumuzda Polat Bey de çekebileceğimizi söyledi ona da ilgisi için çok teşekkürler . 


çok çok öptüm





6 yorum:

  1. Güle güle kullan canımın içi :)) Ben o far paletini çok merak ediyorum ya! :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok sağol canım :) umarım birgün denersin :)

      Sil
  2. Güle güle kullan canım :) Nyx standı olması iyi olmuş. Metrocity'e gitmek gerekmez onun için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol canım :) bende nyx standını görünce şaşırdım ve iyi oldu :)

      Sil